Termeni si conditii

Site-ul safetyromania.ro este un site de shopping online si este proprietatea ENACHE R FLORIN PFA, , inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. F12/252/2018, CIF 38828150 , cu sediul in Floresti, Cluj, strada Porii 162, telefon  0727.278.452,  office@safetyromania.ro,   www.safetyromania.ro .

Prin acceptarea termenilor si conditiilor din safetyromania.ro va asumati in mod neconditionat acceptul pentru politica de confidentialitate si politica de utilizare cookie.

Folosirea site-ului safetyromania.ro, vizitarea site-ului sau cumpararea produselor, reprezinta acceptul tau in ceea ce priveste Termenii si Conditiile si Securitatea Informatiilor. In consecinta te rugam sa le citesti cu maxima atentie, iar in cazul in care nu esti de acord cu acestea te rugam sa nu plasezi comanda .

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. ENACHE R FLORIN PFA nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.

DEFINITII

Cumparator- Persoana fizica , juridica sau alta entitate juridica care a acceptatat Conditiile de Utlizare site , indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistraresi care lanseaza o Comanda.

Vanzator – Societatea comerciala ENACHE R FLORIN PFA cu sediul in Floresti, Cluj, strada Porii 162, telefon  0727.278.452, inregistrata la Registrul Comertului sub F12/252/2018, CIF 38828150.

Produs – Orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de Vanzator catre Cumparator.

Comanda – Reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator.

Contract – Reprezinta Comanda confirmata telefonic de Vanzator catre Cumparator , sau electronic pe email cu mesaj de “Confirmare comanda ” . Nu se considera in nici un moment ca avand valoare de CONTRACT o COMANDA neconfirmata .

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor stau  la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.  Atentie : dupa efectuarea / lansarea comenzii de catre dvs , veti primi un email ce confirma inregistrarea comenzii pe site. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea cu success a comenzii in sistem , dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Ulterior comanda dvs va fi procesata .In functie de stocurile disponibile comanda va fi confirmata catre dvs prin telefon / email si apoi livrata .

O comanda care nu poate fi confirmata va fi anulata .

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Noi nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau

Noi nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

POLITICA DE PRETURI , FACTURARE SI PLATI.

Toate preturile sunt afisate explicit pe SAFETYROMANIA.RO, sunt exprimate in RON si nu includ TVA . Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face online prin card Visa/Visa Electron, Maestro/MasterCard, prin procesatorul NETOPIA.RO. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda plasata . Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Imaginile produselor care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea , aspectul, etc.

CORESPONDENTA ELECTRONICA

Prin accesarea site-ului www.safetyromania.ro, utilizarea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.safetyromania.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se ca utilizitaroul consimte primirea notificarilor de la www.safetyromania.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau anunturi pe site.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea cursurilor online se va face in maxim 72 de ore de la efectuarea platii printr-un email care o sa contina datele de logare la curs.

RETUR/ANULARE

Returnarea si/sau anularea produselor se poate face in maxim 30 de zile de la achizitie pe baza unui email trimis la adresa office@safetyromania.ro. Returnarea banilor se va face in maxim 7 zile lucratoare de la primirea emailului de returnare/anulare.

DREPTURI DE AUTOR
Continutul site-ului www.safetyromania.ro  este proprietatea ENACHE R FLORIN PFA  si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al

ENACHE R FLORIN PFA a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.

ACCESUL LA SITE-UL www.safetyromania.ro

ENACHE R FLORIN PFA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca/modifica/reproduce/ copia partial sau integral site-ul www.safetyromania.ro sau de a exploata acest site in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor ENACHE R FLORIN PFA fara acordul scris al acesteia.

DISPUTE, RECLAMATII SI LITIGII

Orice litigiu aparut intre ENACHE R FLORIN PFA si client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele romane competente din jurisdictia ENACHE R FLORIN PFA .

Pentru sesizari si reclamatii va rugam trimiteti o instiintare la adresa de e-mail office@safetyromania.ro . Vom raspunde la sesizari in termen de max. 2 zile lucratoare de la data primirii acestora.

Meniu